SCANDWICH STHLM

Vi är det mysiga kvartershänget dit du går med din vänner, eller med din familj, för att ha det trevligt och äta och dricka gott. Eller så kommer du själv, just för att få en lugn stund från nyss nämnda familj och vänner. Det bestämmer du själv. Herregud! Men oavsett anledning eller konstellation kommer vi att servera gudomligt goda mackor, särskilt smaskiga snacks och god dryck. Vi har både fredagslunch- och kvällsservering. Alldeles nedanför här ser du den aktuella menyn som vi kommer att byta ut med ojämna mellanrum samt våra öppettider. Och om du fortsätter att scrolla neråt så kommer massa annan matnyttig (HAHAHAHAHA!) info.  

MENY_OKTOBER.jpg
 
OPPETTIDER_SEPT.jpg
Macka_1.jpg

GUDOMLIGT GODA MACKOR

Matiga mackor med massa gott på. Allt är gjort från grunden, allt är gjort med kärlek och allt är gjort för att vara maximalt gott. Vi gör mackor att bli mätt på. Och på menyn finns det alltid (minst) tre mackor – en köttsk macka, en vegansk macka och en vegetarisk macka. Sen med ojämna mellanrum byter vi dem efter säsong, inspiration och mån av tid.

 
 
 
Takeaway_1000px.jpg

TAKE AWAY, CATERING OCH MÖTESMACKOR

Rubriken borde vara ganska självförklarande. Bortsett från Mötesmackor. Och med det menar vi att om ni ha ska lunchmöte på kontoret så kan vi buda över ett gäng Gudomligt Goda Mackor så att ni får den energi som är ett måste när viktiga beslut ska fattas. Hör av er någon dag i förväg bara. 

Pommes_1.jpg

HANDTRYCKTA POMMES

Pommes kan vara sjukt gott men det kan också vara sjukt inte så gott. Det är därför vi handtrycker våra egna pommes, för att kunna garantera godheten. Det är lite omständligare och det tar lite (mycket) tid men vi tycker att det är värt det. Pommesena (gissad stavning) serveras örtslungade och med en vegansk dip.

 
 
 
Herbs_1.jpg

FREDAGSLUNCH- OCH KVÄLLSSERVERING

Vi har öppet sex (6) dagar i veckan. Tisdag till söndag kör vi och sen har vi stängt på måndagar. Varannan tisdag kommer vi att köra ett quiz, ett Scandquiz. Det finns en flik däruppe i högra hörnet där du kan läsa mer om det. 

Oskar_1.jpg

SÄRSKILT SMASKIGA SNACKS

Snacksen är tänkta som komplement till mackorna, antingen som förrätt eller om du inte är dödshungrig och hellre bara vill ha något mindre att nibbla på till ölen. Vi kommer att byta snacksmenyn ofta och helt random. Och det viktiga här är att du förstår att vi inte menar snacks på det sättet som Krille menar när han bjuder grabbarna på ”bärs och snacks”. Nejnej, våra snacks består av lagad mat, inte dillchips. Eller typ lagad mat, för vi har också en charkbricka. Men ja, du fattar?