SÖKES: KOCK (STOCKHOLM)
SÖKES: ALLT-I-ALLO (STOCKHOLM)

_MG_6938.jpg
 
 

KOCK

KOCK: Heltid
TILLTRÄDE: Början av april
VAR: Scandwich, Midsommarkransen
ANSÖKAN & FRÅGOR: Skicka till scandwich@scandwich.se
INTERVJUER: Vi intervjuar löpande.

VAD

Detta är det ultimata jobbet för dig som är en ung, arbetsvillig och kreativ kock som vill utvecklas och ta ansvar. Samtidigt som det är väldigt noga att mackorna ser ut som – och smakar som! – en Scandwich-macka kommer du att få stor frihet i att vara med och skapa nya, Gudomligt Goda Mackor och även Särskilt Smaskiga Snacks. Du kommer att spela en viktig roll i etablerandet och byggandet av vår Stockholmsfilial!

ARBETSUPPGIFTER

-       Prepp

-       Montera mackor på lunch- och kvällsservering

-       Montera snacks på kvällservering

-       Baka bröd

-       Utveckla menyn

-       Komma med idéer och inspiration

-       Planera åtgång och beställa råvaror

VEM

Vi är på jakt efter en inspirerad matlagare som brinner för att få saker att smaka gott. Du bör ha jobbat i restaurangkök tidigare och behärska grundläggande tekniker. Men helt ärligt, det är viktigare att du har den rätta entusiasmen, arbetsviljan och snabbheten än årsvis med erfarenhet. För erfarenhet kommer du att få hos oss, om inte annat. 

MATFILOSOFI 

Scandwich idé är att göra matiga mackor från grunden med restaurangtekniker. Inga halvfabrikat utan vi gör allt själva. Detta för att mackorna ska bli maximalt goda. För det är det enda som räknas – att mackorna är Gudomligt Goda.

BAKGRUND

Efter två och ett halvt års framgångsrikt mackmakande i Malmö kommer vi nu att öppna en filial i Stockholm, i Midsommarkransen närmare bestämt. Det är en extremt spännande fas för Scandwich. Och för dig som kommer att få det här jobbet.  

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till scandwich@scandwich.se. Samma adress om du har frågor. Sök nu, vi intervjuar löpande. 

 

ALLT-I-ALLO

ALLT-I-ALLO: Deltid/behovsanställning
TILLTRÄDE: Början av april
VAR: Scandwich, Midsommarkransen
ANSÖKAN & FRÅGOR: Skicka till scandwich@scandwich.se
INTERVJUER: Vi intervjuar löpande.

VEM, VAD OCH VARFÖR

Du är intresserad av mat. Och service. Eller kanske inte intresserad av service – det är mycket begärt – men du vet vad det är och hur du ska göra för att ge bra sådan. 

Förutom att du är serviceinriktad är du effektiv och företagsam. Du kan – OCH VILL – göra lite av varje. En dag kan börja med att du är med i preppen, fortsätta med att du står i kassan och tar betalt och häller upp öl för att sen avslutas med att du plockar disk. Du kanske pluggar eller har andra jobb som du kan kombinera med detta. Vad vet vi? Vi lägger oss inte i hur du lever ditt liv, herregud. Nej, men däremot är det väldigt viktigt att du inställd på att jobba när det behövs, även om det råkar vara kväll, morgon eller lunch, helg. 

Se det här jobbet som en möjlighet till utveckling. Du kanske är väldigt intresserad av öl? Perfekt, då kanske du har några förslag på intressanta öl som vi borde sälja. Du kanske brinner för vin? Ännu bättre, då kan du få vara med och prova ut det perfekta röda vinet till den nya veganska mackan. Eller så kanske du brinner för att optimera rutiner och arbetssätt. Perfekt, work your magic och gör oss streamlinade som en rymdraket! 

Sök nu, det blir kul!