SCANDQUIZ

Varannan tisdag kl 19.00 kör vi ett sprudlande quiz på Scandwich (bara i Stockholm) med ett populärkulturellt fokus. Frågorna kommer att vara roligt formulerade och lagom svåra. Det vill säga att du kommer att kunna några frågor här och några där men kanske inte att du kan allt, om du inte är ett geni vill säga, och i så fall – grattis till dig! Då behöver du inga lagkamrater. Men för alla oss andra är det att rekommendera att en tar med sig en kompis eller tre. 

Eventuellt, kanske, garanterat kommer det att vara lite mer fokus på film och sånt än musik och sånt. Ah, det kommer såklart att variera men helt garanterat är att det inte kommer komma några frågor på ämnet musikaler. Det är bara så det är. 

Så kom och quizza och ät en Gudomligt God Macka eller några Särskilt Smaskiga Snacks som du med fördel sköljer ner med en öl eller ett glas vin eller en Dräpare eller Kombucha. 

LYCKA TILL!

Ps. Vinnarlaget vinner rätten att, under två veckor, bruka Scandquiz Trophy som vore den deras egendom. Vinnarlaget är alltså fria att göra vad helst de önskar med Scandquiz Trophy. Vill de ta med Scandquiz Trophy på en resa till tropikerna så är de fria att göra det. Eller, vill de kanske hellre göra en svår indiefilm med Scandquiz Trophy i huvudrollen så är det bara att plocka fram kameran, skrika ACTION och börja filma. Det enda kravet är att vinnarlaget, eller ett av dem utsett ombud, återlämnar Scandquiz Trophy lagom till att nästa Scandquiz börjar. Vid återlämnandet av Scandquiz Trophy får alla medlemmar i vinnarlaget (eller den person som vinnarlaget utsett till sitt ombud) varsin gratis macka.

 

Quizmasters: Sidi Fjellström och Nadja Endler