GUDOMLIGT GODA MACKOR

Det är vad vi gör, varken mer eller mindre. Gudomligt Goda Mackor. Om man översätter det till konkreta handlingar så innebär det att allting som finns på våra mackor gör vi från från grunden, med kärlek och respekt för hantverket. 
     Vidare innebär det att vi aldrig skulle servera en macka som vi själva inte är nöjda med. Men framför allt så innebär det att vi skapar våra mackor för att de ska vara så goda som det rent fysiskt är möjligt. Smaken är allt. För är det inte gott, då är det inte gott. Och då har vi misslyckats. Och givetvis så snålar vi inte på godsakerna, en macka från Scandwich är inte en macka från Scandwich om den inte är fylld till bredden, redo att implodera under sin egen tyngd. 

Gamla_menyer.jpg

VI GÖR VÅR GREJ

 

OCH DET ÄR DET

 

SOM ÄR GREJEN.

 
 

ATT GÅ DEN EXTRA MILEN

Scandwich är skapat för att göra goda mackor och det kommer alltid att vara kärnan i verksamheten. Även om vi nu, i och med Operation Expansion, öppnar filial i Stockholm och där serverar Särskilt Smaskiga Snacks som komplement till våra Gudomligt Goda Mackor. Tro inget annat.
     Vi startade Scandwich för att vi älskar mackor och god mat. Varför inte kombinera dessa två, tänkte vi. Varde matiga mackor, varde Gudomligt Goda Mackor. Alla kan göra en macka men alla kan inte göra en Scandwich-macka och det är för att våra mackor är så fullmatad med ingredienser som vi behandlar och förädlar, på än det ena eller andra sättet. Och det är så det måste vara om vi vill göra mackor som vi själva skulle vilja betala pengar för att käka.
     För det ska du veta, vi gör mackor för att de ska vara så goda som möjligt. Och det tar tid, och det kostar pengar men för oss är det värt det. Vi vill leverera en produkt vi kan stå för till etthundratio procent, för att tala i sport- och dokusåpatermer. 
     Så varje gång en mätt och glad kund säger att mackan de just ätit var den godaste de ätit i livet – ja, då mår vi. Då mår vi.

 
_MG_6938.jpg